Οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχουν επιταχυνθεί, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πλέον σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν πως μπορεί σύντομα να υπάρξει οριστική κατάληξη.
Το σημαντικότερο δεδομένο είναι ότι ο Δώνης έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας τους. Αυτό που απομένει για να μπορέσει να επιστρέψει στη Λευκωσία είναι να βρεθεί η φόρμουλα για την αποδέσμευσή του από τον Άρη.
Διαβάστε επίσης...
Συζητήσεις για το «διαζύγιο» με τον Άρη
Ο Δώνης εξακολουθεί να δεσμεύεται με τους Κίτρινους και επομένως πριν ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και το σενάριο ενός συναινετικού «διαζυγίου» συγκεντρώνει πλέον σημαντικές πιθανότητες. Άλλωστε, στον Άρη υπάρχει η πρόθεση να γίνει αποσυμφόρηση του ρόστερ και να υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Δώνης, του οποίου η παρουσία στη Θεσσαλονίκη δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περίμεναν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει ομάδα η οποία τον θέλει και ο ίδιος έχει συμφωνήσει μαζί της, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να βρεθεί λύση.
Συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του έχει κινηθεί ουσιαστικά για την επιστροφή του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό και πλέον στην Κύπρο περιμένουν τις εξελίξεις στις συζητήσεις του παίκτη με τον Άρη.
Για τον ΑΠΟΕΛ, παράλληλα, πρόκειται για έναν παίκτη για τον οποίο υπάρχει ήδη ξεκάθαρη εικόνα και ο οποίος δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του συλλόγου.
Δεν «έπιασε» όπως περίμεναν στον Άρη
Η θητεία του Δώνη στον Άρη δεν είχε τελικά την εξέλιξη που περίμεναν οι δύο πλευρές όταν συμφώνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο 29χρονος κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ σε 494 λεπτά συμμετοχής.
Από αυτές, οι δέκα παρουσίες του ήρθαν στην κανονική διάρκεια της Super League, άλλες δύο στα playoffs και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν ότι δεν κατάφερε να αποκτήσει σταθερό και πρωταγωνιστικό ρόλο, με αποτέλεσμα πλέον η προοπτική της αποχώρησης να μοιάζει ως μία λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις πλευρές.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο