Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των Πρασίνων στο πρωτάθλημα, τη Δευτέρα (31/8), στην έδρα του Λεβαδειακού και η τελευταία προπόνηση της Κυριακής (30/8) έγινε υπό την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού βρέθηκε στο Κορωπί, όπου είδε την προετοιμασία των παικτών του Νίστρουπ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Στέφανο Κοτσόλη.
Μάλιστα νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ατ' ιδίαν συνάντηση τόσο με τον προπονητή, Τζέικομπ Νίστρουπ, όσο και με τον Στέφανο Κοτσόλη, με τους οποίους συζήτησε για όλα τα θέματα της ομάδας.
Φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι οι μεταγραφικές κινήσεις, με τους άνδρες να συζητούν για τις πιθανές προσθήκες που θα υπάρξουν, μιας και ακόμα ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά "κενά" που... τρέχει να καλύψει.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο