Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στάθηκε σε δύο ασυνήθιστα για την ομάδα του Νίκολιτς γεγονότα. Το ένα ήταν ότι η ομάδα δεν μπήκε καν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, σαν να ήταν απροετοίμαστη, κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί, ενώ το δεύτερο ήταν το γεγονός πως δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς με τον έναν (βρίσκοντας δεύτερο γκολ) ή τον άλλον (να μην επιτρέψει φάσεις στον αντίπαλο) τρόπο.

Σημείωσε πως μπορεί ακόμη και να κάνει και καλό αυτή η γκέλα, εφόσον ο Σέρβος τεχνικός τη διαχειριστεί σωστά εντός της ομάδας. «Έμοιαζε σαν να αδιαφορούσε για τη νίκη, σαν να είναι το μυαλό αλλού και όχι στην Κηφισιά», είπε χαρακτηριστικά για να αναδείξει την κακή εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Στο θέμα των μεταγραφικών στάθηκε στην πιθανή αποχώρηση του Πιερό, λέγοντας πως στενεύουν τα περιθώρια (αν και υπάρχει η λύση του Ατρομήτου που ενδιαφέρεται), αλλά και σε αυτή του Σαχαμπό, ο οποίος μπορεί επίσης να καταλήξει σε ελληνική ομάδα.

«Υπάρχει πιθανότητα για μια μεταγραφή στις θέσεις των Κοϊτά, Ζούμπκοφ, Μάγερ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως αν προκύψει κάποια ευκαιρία μπορεί να υπάρξει ενίσχυση και σε άλλη θέση.