Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γκουστάβο Πουέρτα, με τις πληροφορίες από το εξωτερικό να φέρνουν πλέον τον Κολομβιανό μέσο πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ματέο Μορέτο, σε συνεργασία με το DAZN España, υπάρχει προφορική συμφωνία για την απόκτηση του 23χρονου, με το deal να προχωρά μέσω της καταβολής της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Το πλάνο που παρουσιάζεται έχει άμεσο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον. Ο Πουέρτα αναμένεται να υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο δεν προορίζεται να παραμείνει στην Αγγλία για τη φετινή σεζόν. Αντίθετα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κολομβιανός χαφ θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Στην τελική ευθεία η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Ολυμπιακού - Προφορική συμφωνία
Γκουστάβο Πουέρτα / Profimedia

Η υπόθεση φαίνεται, λοιπόν, να έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Πουέρτα να είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!