Στη μάχη του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας και στα όσα ισχύουν με τα μεταγραφικά θέματα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μίλησε για τα αγωνιστικά θέματα ενόψει της αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» με τους Κρητικούς, εστιάζοντας και στις πιθανές λύσεις για τους δύο παίκτες γεννημένους από το 2004 και μετά που θα πρέπει να φορέσουν φανέλα βασικού.

Τι είπε για Καμαρά, Ντιέγκο Κόστα και Μοπέ

Στη συνέχεια στάθηκε στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά που με τη στάση του δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και να διευκολύνει τον ΠΑΟΚ στην αναζήτηση του για την ενίσχυση στη θέση «6», ενώ ανέλυσε τα δεδομένα για τον επιθετικό που θα αποκτηθεί μεταφέροντας και την πληροφορία από τη Γαλλία για ενδιαφέρον για τον Νιλ Μοπέ.

Τέλος, μίλησε και για την μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά με την Κράσνονταρ και αύριο αναμένεται να ταξιδέψει για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Δικέφαλο του Βορρά.