Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ουναΐ, πως αυτή έχει αντίκτυπο στην απόκτηση χαφ από πλευράς Παναθηναϊκού και την πρόταση από MLS για Ζαρουρί.
«Απόλυτα καθοριστικές οι επόμενες ώρες για τον Ουναΐ αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, ως προς την μεσαία του γραμμή. Αν δεν καταφέρει να βγάλει άκρη σήμερα, είναι πολύ πιθανό να πάρει έναν χαφ, να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή του λίστα και, μετά, να πάει να πάρει τον Ουναΐ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τι είδους παίκτη θα πάρει. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσουν, που δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Έχουμε φτάσει Τετάρτη πρωί και το θρίλερ παραμένει θρίλερ. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με την Τζιρόνα, δεν ξέρω αν αφορά στον τρόπο αποπληρωμής ή στο ποσό. Υπήρξαν επαφές μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγο ακόμα υπομονή χρειάζεται. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, απόλυτα ρευστή, έτσι είναι οι πολύ ακριβές μεταγραφές όμως», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι υπάρχει κινητικότητα για τον Ζαρουρί, με ομάδα από το MLS να έχει κάνει πρόταση στο «τριφύλλι», ενώ εξήγησε και γιατί δεν βλέπει να υπάρχει αντικατάστασή του αν φύγει ο Μαροκινός εξτρέμ.
Αντιθέτως, ο Αθανασίου έδωσε κάποιες, αν και λίγες, πιθανότητες για την απόκτηση στόπερ από πλευράς Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην διαφαινόμενη ματαίωση της μετακίνησης του Πάντοβιτς στην Γιαγκελόνια.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο