Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι συνεχίζουν να πιέζουν τη Χιρόνα για τη μεταγραφή του Αζεντίν Ουναΐ, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν συμφωνία των δύο ομάδων, που φτάνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους, όμως το Τριφύλλι εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις.
Σύμφωνα με ανάρτηση σελίδας που μεταφέρει ειδήσεις της Σεν Ζιλουάζ, τονίζεται ότι ο Αντέμ Ζοργκάν έχει μπει στη λίστα του Παναθηναϊκού και θα μπορούσε να είναι η εναλλακτική αν τελικά το deal με τον Ουναΐ δεν ολοκληρωθεί.
Ο 26χρονος Αλγερινός χαφ είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, αλλά και συλλόγων από την Αγγλία, με την περίπτωσή του να μην προχωράει, ενώ στο Βέλγιο είναι εντυπωσιασμένοι τόσο με την βοήθεια που δίνει στη δημιουργία, όσο και για την ανασταλτική δουλειά του.
Ο Ζοργκάν είναι από το 2025 στην Σεν Ζιλουάζ, με την βελγική ομάδα να πληρώνει 2 εκατομμύρια στην Παραντού της Αλγερίας για τον αποκτήσει, ενώ μέτρησε 55 συμμετοχές με 4 γκολ και 9 ασίστ, με την χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα 12 εκατομμύρια ευρώ.
À prendre avec des pincettes : certaines sources indiquent le Panathinaïkos espère boucler ce soir l’arrivée d’un milieu belge. Il s'agirait de Adem Zorgane.
D’autres échos en font le plan B du club en cas d’échec sur le transfert de Ounahi. pic.twitter.com/FWgjtl0tKt — Union Apaches
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο