Τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φοράει έως τουλάχιστον το τέλος Δεκεμβρίου ο Τιάγκο Νους, με τον Νίκο Χριστογεώργο να μαθαίνει… on air πως δεν φεύγει από τώρα ο Αργεντινός συμπαίκτης του για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ για τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, ο γκολκίπερ των κυπελλούχων Ελλάδας ρωτήθηκε για τον Νους, για να γίνει εκείνη την ώρα σαφές πως μένει εντέλει για μερικούς ακόμα μήνες στο Ηράκλειο, και είπε εμφανώς χαρούμενος: «Τον αγαπάμε τον Τιάγκο, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Όποιος και να ερχόταν, όποιος και να έφευγε θα ήμασταν χαρούμενοι και ταυτόχρονα στενοχωρημένοι γιατί έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα».

Για το ματς σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι, στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε, όμως το σημαντικό είναι ότι φύγαμε με το 0-0 από το γήπεδο, οπότε όλα καλά. Όλοι στην ομάδα είμαστε το ίδιο, όλοι δουλεύουμε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι ο καθένας μπορεί να παίξει σε όποια θέση χρειάζεται».

"Παιδί με τσαγανό, τον γουστάρουμε όλοι"

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κόντης ανέφερε αρχικά: «Όταν παίζεις στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός. Θεωρώ πως είχαμε τις στιγμές μας, όπως και ο ΠΑΟΚ, όμως με τόση βροχή δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, δεν τραυματίστηκε κανείς και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό».

Παράλληλα, αποθέωσε τον Καινουργιάκη, λέγοντας σχετικά: «Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες, είμαστε τυχεροί που έχουμε αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες για να παίζουν και το μέλλον τους ανήκει. Ο Καινουργιάκης είναι ένα παιδί με τσαγανό, τον γουστάρουμε όλοι πολύ στην ομάδα και ήταν πολύ καλός».