Ο 35χρονος αμυντικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στον μηρό, το οποίο αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ξανά ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως και τις επόμενες ημέρες θα κρίνουν το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Άρης: Θέλει να προλάβει την Τούμπα ο Φαμπιάνο

Η απουσία του από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή για τον Άρη.  Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Φαμπιάνο δύσκολα θα προλάβει να μπει στη συζήτηση για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (10/9). Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει κανέναν λόγο να ρισκάρει την επιστροφή του, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει μπροστά ο μεγάλος στόχος.

Αυτός δεν είναι άλλος από το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Φαμπιάνο θέλει να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/09, 21:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, ο στόχος του δεν περιορίζεται στην παρουσία του στην αποστολή.