Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Σαμσουνσπόρ, ο οποίος έχει αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Βέλγος δημοσιογράφος τονίζει πως ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά από τραυματισμό με τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου.
Διαβάστε επίσης...
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαμσουνσπόρ, Σουάτ Τσακίρ, δήλωσε ότι ο τραυματίας επιθετικός Μάριους Μουαντιλματζί θα συμμετάσχει στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Τσορούμ στην 5η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Ο διεθνής φορ με το Τσαντ, έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Πάντως, έχει συμβόλαιό με τη Σαμσουνσπόρ μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 7 εκατ. ευρώ.
Πέρσι σε 52 συμμετοχές, σημείωσε 23 γκολ και έδωσε 7 ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Πόρτο Β, της Ντεπορτίβο Άβες και της Σερένγκ!
EXCL - L'Olympiacos FC pense à l'attaquant de Samsunspor, Marius Mouandailmadji !
Détails à lire ICI
https://t.co/rTO18HIGNl
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο