Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ανέλυσε τις αιτίες της ήττας του Ολυμπιακού με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Φάληρο, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως αισθάνεται το ίδιο θυμωμένος με τους οπαδούς της ομάδας.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι η αξιοποίηση του τωρινού ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ στη συνέντευξη Τύπου

«Είμαι το ίδιο θυμωμένος όπως όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, φορώντας αυτή τη φανέλα. Νιώθω πληγωμένος. Εδώ δεν μας φτάνει να κερδίσουμε, πρέπει να παίζουμε καλά. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Δεν θα σταματήσω να δουλεύω, ώστε όλοι να είναι υπερήφανοι για την ομάδα». 

Για το πώς θέλει την ομάδα του: «Aυτό που έχω στο μυαλό μου για την ομάδα είναι αυτό που είδατε στα πρώτα 30 λεπτά, που θέλω να πιέζει και να κερδίζει. Είναι μία διαδικασία, ξέρω ότι δεν υπάρχει χρόνος».

Για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει αν δουλέψουμε, χρόνος δεν υπάρχει. Είναι πολύ λίγος χρόνος, ξέρουμε τις απαιτήσεις της ομάδας».

Για το ποιο στοιχείο θέλει να βελτιώσει: «Είναι πράγματα που έγιναν άσχημα, για να είμαστε δίκαιοι, υπήρχαν και καλά πράγματα και θέλω να σταθώ σ’ ένα. Αυτό είναι η συμπεριφορά των παικτών και του σταφ, ήταν η μέγιστη. Έχω την ευθύνη, ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν την ομάδα».

Για το αν θα κάνει άλλη προσθήκη: «Σε όλες τις χώρες του κόσμου, όταν η αγορά είναι ανοιχτή και υπάρχουν πιθανότητες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αυτήν την στιγμή προτεραιότητα είναι να βγάλουμε το καλύτερο που έχουμε από τους παίκτες που έχουμε».