Με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αναγνωρίζει την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, αλλά να ζητά περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του - Η αλλαγή στη διάθεση του Ισπανού επιθετικού στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως του άνοιξε ξανά την πόρτα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
«Ο Λορέν τις τελευταίες 10-15 κάνει μία διαφορετική προσπάθεια στην προπόνηση. Για αυτό και αρχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Θέλω να αυξήσει τον χρόνο του μέσα από τις εντάσεις που θέλουμε. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Γενικά είμαι αισιόδοξος ότι θα ξαναβρεί αυτό που έχει και όλοι γνωρίζουμε. Θέλουμε να το βρει πολύ σύντομα. Έχει και αυτός διάθεση να το κάνει», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη.
Διαβάστε επίσης...
Ο Μορόν πήρε χρόνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ανταπέδωσε με γκολ, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει ξανά σημαντικό επιθετικό όπλο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο