Κώστας Κετσετζόγλου: Στα δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
Συγκεκριμένα έκανε λόγο πως αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και το βασικό σε αυτή τη διαδικασία της διοργάνωσης είναι η σοβαρότητα, την οποία έδειξε η Ένωση κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης στην πρεμιέρα.
Διαβάστε επίσης...
Παράλληλα στάθηκε στην ενδεκάδα, τονίζοντας πως εκτός απροόπτου οι Γκεοργκίεφ, Βίντα, Λυκογιάννης, Κάιρινεν, Ζούμπκοφ θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ στην εξίσωση έχει προστεθεί και ο Κουτέσα.
Τέλος όσον αφορά τους δύο Έλληνες γεννημένους από το 2004 και μετά ο Κώστας Κετσετζόγλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπαλαμώτης ή και να γίνει η έκπληξη με τον σέντερ φορ Αργυρίου. Ξεκαθάρισε, δε, πως πάντα το προβάδισμα έχει ο Καλοσκάμης, ενώ υποψηφιότητα βάζει τόσο ο Αλεξίου, όσο και ο Χριστακόπουλος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο