Γιώργος Τσακίρης: Στην ευρεία νίκη της ΑΕΚ με 8-1 επί του Πανσερραϊκού, τον τραυματισμό του Μπαρνάμπας Βάργκα και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Βόλο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
Αρχικά εστίασε από το παιχνίδι με τους Σερραίους στο one man show του Μάνταλου, το πολύ καλό ματς του Ζούμπκοφ, ενώ πρόσθεσε πως η Ένωση πρέπει να αξιοποιήσει τον Αλεξίου, που σημείωσε δύο γκολ, διότι είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού και υπάρχει οψιόν αγοράς.
Παράλληλα τόνισε για τον Γκεοργκίεφ, που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, πως αποτελεί ένα εξαιρετικό στόπερ, αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά του δεξιού μπακ, κάτι που φάνηκε και με τον Πανσερραϊκό.
Τέλος ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε πως στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξετάσεις για τον Βάργκα, ενώ ανέλυσε τα δεδομένα και για την ενδεκάδα με τον Βόλο, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα παραταχθεί χωρίς τον Ούγγρο φορ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο