Θέση για την επίμαχη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο πήρε ο Γιάννης Κάργας, εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του ότι δεν υπέπεσε σε παράβαση πάνω στον Λούκα Γιόβιτς.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Βόλου αναφέρθηκε στη φάση που προκάλεσε συζητήσεις στο Πανθεσσαλικό και από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ της Ένωσης, με τον Γιόβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση.
Ο Κάργας υποστήριξε ότι ήταν εξαρχής βέβαιος πως είχε προλάβει να τοποθετήσει σωστά το πόδι του στη διεκδίκηση και περίμενε μάλιστα παρέμβαση του VAR, προκειμένου ο διαιτητής να εξετάσει ξανά τη φάση.
«Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχω προλάβει και έχω πατήσει το πόδι μου. Πάει να το κερδίσει ο Γιόβιτς, ήμουν σίγουρος ότι θα καλέσει ο VAR τον διαιτητή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο αμυντικός του Βόλου αποκάλυψε ότι παρακολούθησε ξανά τη φάση μετά το τέλος της αναμέτρησης στα αποδυτήρια, παραμένοντας στην αρχική του εκτίμηση.
«Είδα ξανά τη φάση μέσα στα αποδυτήρια. Πιστεύω δεν υπάρχει κάποιο πέναλτι», τόνισε.
Ο Κάργας προχώρησε ακόμη περισσότερο, εκφράζοντας παράπονα για τη συνολική διαιτητική αντιμετώπιση της αναμέτρησης και υποστηρίζοντας ότι ορισμένες αμφίρροπες αποφάσεις κατέληξαν υπέρ της ΑΕΚ.
«Κάποιες φορές τα σφυρίγματα τα παίρνουν οι μεγάλες ομάδες. Ήταν κάποιες φάσεις που ήταν 50-50 και τις πήρε η ΑΕΚ, που πιστεύω δεν έπρεπε να τις πάρει», σημείωσε.
Η συγκεκριμένη φάση αποτέλεσε ένα από τα βασικά σημεία συζήτησης μετά το Βόλος-ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν τη διαφωνία τους για την απόφαση που έδωσε στην Ένωση την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα.
Δείτε ξανά τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο