Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Βάργκας... φλέρταρε για μεγάλο διάστημα με τους Ερυθρόλευκους, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θεωρεί ότι αυτός ήταν ο ιδανικός για τα άκρα της επίθεσης και την αναβάθμιση που ήθελε στο ρόστερ.
Ο καιρός πέρασε, με τον Ελβετό να παραμένει στη Σεβίλλη αλλά και τον Βάσκο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας όμως νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία φαίνεται να μην έχει τελειώσει.
Σύμφωνα με το Vamos Mi Sevilla οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ελβετό εξτρέμ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να την απορρίπτει ζητώντας ποσό 16 εκατομμυρίων.
Μάλιστα η υπόθεση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενόψει Γενάρη, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Ισπανία, η Σεβίλλη σχεδιάζουν να επαναφέρουν σταδιακά τον Ρουμπέν Βάργκας στην αγωνιστική δράση μετά το πρόβλημα στο δεξί γόνατο, ώστε να αποκτήσει ξανά ρυθμό και να διατηρήσει την αξία του στην αγορά.
Παράλληλα το ρεπορτάζ από την Ιβηρική τονίζει ότι η Σεβίλλη θα είναι έτοιμη να ακούσει ξανά προτάσεις τον Ιανουάριο, εφόσον αυτές πλησιάζουν τα ποσά που θέλει και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει τα χρήματα που αξιώνει η Σεβίλλη για την πώληση του Ελβετού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο