Κώστας Νικολακόπουλος: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφερόμενος στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας και στις πρώτες εντυπώσεις από ποδοσφαιριστές που το τεχνικό επιτελείο δεν είχε προλάβει να δει αρκετά.

«Η πρώτη εικόνα που έχουν στον Ολυμπιακό μέσα από τις προπονήσεις είναι καλή» και πως πρόκειται για έναν επιθετικό που «μπορεί να τα βάλει με τους αντίπαλους στόπερ». Όπως ανέφερε, «θυμίζει κάπως τον Ελ Κααμπί», ανέφερε για τον Μάριους, καθώς είναι ένας φορ που δίνει μάχες, ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα και έχει καλή επαφή με το γκολ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους παίκτες που συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα, με τον Μπέιλι να δουλεύει ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Γκουστάβο Σα προέρχεται από θλάση που τον κράτησε εκτός περίπου είκοσι ημέρες και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανεβάσει ένταση, με στόχο να τεθεί στη διάθεση του Ιμανόλ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους διεθνείς και παρακολουθούν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.

Τέλος ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε επίσης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, το οποίο αντιμετωπίζεται από τις γαλλικές Αρχές ως αναμέτρηση υψηλής επικινδυνότητας, σημειώνοντας πως υπάρχει έντονη κινητοποίηση για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο σχετικές συσκέψεις, μία στη Γαλλία και μία μέσω τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων πλευρών.