Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στους Παβλένκα και Άλι και στο γεγονός πως στις αρχές της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το πότε θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση των τραυματισμών τους, ξεκαθαρίζοντας πως αμφότεροι δεν γλιτώνουν το τρίμηνο απουσίας.

Η μεταγραφή γκολκίπερ και οι επιστροφές

Όσον αφορά το αν κινήθηκε μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τα δύο αυτά κενά, ξεκαθάρισε πως με βάση το ρεπορτάζ δεν έγινε καν αναζήτηση για εξτρέμ, ενώ για γκολκίπερ υπήρξε προσπάθεια αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο.

Τέλος, τόνισε πως στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν μπορούν να μπουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα οι Λουσέ, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης, ενώ σχολίασε και την κατάσταση των διεθνών του συλλόγου.