Ένα φιλικό ευκαιριών για παίκτες που δεν έχουν πολλές συμμετοχές με την ΑΕΚ ή δεν είναι βασικοί είναι το αυριανό με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αύριο υπάρχει ένα φιλικό με τον Παναιτωλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με πολλές απουσίες και πολλά παιδιά από την Κ19. Θα αγωνιστούν όμως και πολλοί παίκτες που θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Νίκολιτς ότι πρέπει να πάρουν ευκαιρίες», ανέφερε.

Παράλληλα σχολίασε το πέναλτι που καταλογίστηκε στο Αγγλία-Ισπανία, σε μια παρεμφερή φάση με αυτή του Λούκα Γιόβιτς στο Πανθεσσαλικό. «Είχαμε μια εποικοδομητική φάση το Σάββατο. Είδαμε στο Αγγλία-Ισπανία ότι δεν έχει σημασία αν έχει προλάβει να πατήσει το πόδι του ο αμυνόμενος στο χορτάρι. Ο VAR και ο διαιτητής συμφώνησαν και έδωσαν το πέναλτι, σε μια φάση αντίστοιχη με εκείνη του Γιόβιτς στον Βόλο», τόνισε.