Έντσον Άλβαρες: Λεπτομέρειες για την υπόθεση του Μεξικανού μέσου και του ενδιαφέροντος από πλευράς Ολυμπιακού έρχονται στο προσκήνιο, με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ", να αποκαλύπτει ότι οι Ερυθρόλευκοι πρόσφεραν στη Γουέστ Χαμ 15 εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα δημοσίευμα από το Transferfeed αναφέρει πως οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση 10+5 εκατομμυρίων ευρώ για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, με τα Σφυριά να την απορρίπτουν καθώς φέρεται να θεώρησαν χαμηλό το ποσό.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται από τον ατζέντη του Μεξικανού, που που είχε συμμετοχή στη μετακίνηση του στη Φενέρμπαχτσε την περασμένη χρονιά, κάτι που την κάνει έγκυρη.
Στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν, με τη Γουέστ Χαμ να επανεξετάζει την πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού και να φέρεται να επικοινώνησε εκ νέου με τους Πειραιώτες ώστε α διερευνηθεί το ενδεχόμενο επανέναρξης των συζητήσεων, όμως ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του.
Σύμφωνα λοιπόν με τους Άγγλους, παρά την αλλαγή στάση της Γουέστ Χαμ, η υπόθεση του Έντσον Άλβαρες στον Ολυμπιακό δεν προχώρησε, με τους Ερυθρόλευκους στο τέλος να στρέφονται στον Γκουστάβο Πουέρτα, τον οποίο απέκτησαν από τη Σανταντέρ.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος