Ο Ισπανός αποκάλυψε ότι η Χουάρες δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, το οποίο σημαίνει ότι μετά το φινάλε του «Απερτούρα» στο Μεξικό, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, αφού ανήκει στον Άρη και αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, άρα μιλάμε για «μεταγραφή Ιανουαρίου».
Μία εξέλιξη, που ήταν πιθανή, αλλά όχι δεδομένη και με την οποία ο Άρης καλείται να πορευτεί από… τώρα. Να προετοιμαστεί δηλαδή για τις προεκτάσεις αυτής της προσθήκης στο ρόστερ,
Ξεκινώντας από το καθαρά εταιρικό κομμάτι, το κέρδος του Άρη από αυτό τον δανεισμό, θα περιοριστεί στις 500 χιλιάδες ευρώ που πήρε το κλαμπ πέρυσι, αφού οι Μεξικανοί δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των 2,5 εκατ, ευρώ.
Ο Άρης λοιπόν, θα προσθέσει στο ετήσιο μπάτζετ του ένα σεβαστό ποσό και πιο συγκεκριμένα περίπου το μισό συμβόλαιο του Μόντσου, άρα, κάτι παραπάνω από 400 χιλιάδες ευρώ.
Πηγή: sfina.gr
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος