Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (11/10) με τους Ερυθρόλευκους να φιλοξενούν στο Φάληρο τον Παναθηναϊκό και τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να έχει αρχίσει να ετοιμάζει τη στρατηγική του για το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportday, ο Μανώλης Σάλιακας θα έχει τον ρόλο του δεξιού μπακ, μιας και οι εμφανίσεις του Έλληνα διεθνή τόσο με τους Ερυθρόλευκους, όσο και με την Εθνική τον έχει κάνει να λογίζεται σαν πρώτη επιλογή, αφήνοντας πίσω τον Πέντερσεν, ο οποίος είχε έρθει με τη λογική ότι θα είναι βασικός.
Παράλληλα στο κέντρο της άμυνας θα είναι δεδομένα ο Παναγιώτης Ρέτσος, που πήρε ανάσες μιας και δεν αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία, κάτι που τον βοήθησε να ξεκουραστεί, αφού είχαν προηγηθεί τρία 90λεπτα κόντρα σε Σερβία, Ολλανδία και τα Πάντσερ.
Τέλος η αγωνία του Αλγκουαθίλ έχει να κάνει με την κατάσταση του Ρέμο Φρόιλερ, με τον Ελβετό να αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ελπίζουν πως στο σημερινό (6/10) παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία ο έμπειρος μέσος να πάρει ανάσες και να γυρίσει στο Λιμάνι χωρίς πρόβλημα.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος