Ο Αρμάντο Γκονζάλες σε δηλώσεις του στο Claro Sports στάθηκε στον Ολυμπιακό αλλά και στο νέο level απαιτήσεων για αυτόν.
Ο Μεξικανός στράικερ μίλησε για την απόφασή του να πάει στους Πειραιώτες, ενώ στάθηκε και πάλι στο γεγονός ότι γνωρίζει το επίπεδό του και πως δεν είναι ούτε Λιονέλ Μέσι, ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο.
Διαβάστε επίσης...
«Ξέρω ότι δεν είμαι ο Μέσι. Δεν θα γίνω ποτέ Μέσι και δεν πίστεψα ποτέ ότι θα γινόμουν ο Μέσι», τόνισε σχετικά ενώ ως προς τον Ολυμπιακό σχολίασε πώς «όταν πρωτοπήγα στον Ολυμπιακό περίμεναν ήδη πράγματα από εμένα αλλά επίσης ήξερα ότι πήγαινα σε μία νέα Λίγκα και όπου έπρεπε να μάθω πράγματα και ένα νέο στιλ ποδοσφαίρου, αυτό του ευρωπαϊκού, όπως επίσης να ανταποκριθώ σε ένα διαφορετικό επίπεδο απαιτήσεων».
Επίσης, αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες που έπρεπε να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα και τόνισε ότι είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό επαγγελματικό βήμα κλείνοντας στον Ολυμπιακό.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος