Έντονη παραμένει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να δίνει το «παρών» και στην προπόνηση της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου βρέθηκε ξανά κοντά στο αγωνιστικό τμήμα, παρακολουθώντας από κοντά τη δουλειά που γίνεται από τον Αλέσιο Λίσι, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η παρουσία του δεν περιορίστηκε απλώς στην παρακολούθηση του προγράμματος, καθώς είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τετ α τετ συζητήσεις τόσο με τον Ιταλό τεχνικό όσο και με παίκτες της ομάδας.

Η νέα επίσκεψη του Σαββίδη στη Νέα Μεσημβρία έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη αρκετές διεργασίες, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικού τμήματος όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να έχει άμεση εικόνα για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους ποδοσφαιριστές.