Ένας από τους παίκτες που ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ποντάρει πολλά εν όψει της συνέχειας της σεζόν στον Ολυμπιακό είναι ο νεοαποκτηθένας, Μάριους Μουαντιλμαντζί.

Ο επιθετικός από το Τσαντ ήρθε στους Ερυθρόλευκους μετά τον τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και μάλιστα στοίχισε στην ομάδα του Πειραιά το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να προσφέρει λύσεις στην γραμμή κρούσης.

Βρήκε... Ίσακ στον Ολυμπιακό ο Αλγκουαθίλ - Σε ποιον φορ ποντάρει πολλά
Intime

Φυσικά, ο Μάριους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς, καθώς δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην λίστα, ωστόσο θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να περάσει από την League Phase του Europa League κι έπειτα.

Βλέπει έναν άλλο... Ίσακ

Μάλιστα, ο Ιμανόλ φαίνεται να δουλεύει αρκετά με τον πρώην στράικερ της Σάμσουνσπορ, βλέποντας στο παιχνίδι του στοιχεία που είχε και ο Αλεξάντερ Ίσακ, όταν ο τελευταίος ήταν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ιμανόλ και Ίσακ γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν και ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών προσβλέπει σε μια παρόμοια συνεργασία με αυτή που είχε με τον Σουηδό φορ, ο οποίος έκανε το ξεπέταγμα του στην Ισπανία υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των Ερυθρόλευκων.

Βρήκε... Ίσακ στον Ολυμπιακό ο Αλγκουαθίλ - Σε ποιον φορ ποντάρει πολλά
Κόκκινος Πρωταθλητής