Στο απαιτητικό -όπως το χαρακτήρισε- παιχνίδι της ΑΕΚ στην επανέναρξη κόντρα στον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού εστίασε στο μοναδικό, ουσιαστικά, δίλημμα του Μάρκο Νίκολιτς για την ενδεκάδα που είναι η θέση δίπλα στον Λούκα Γιόβιτς, αφού ο Μπαρνάμπας Βάργκα είναι εκτός. Έτσι, τόνισε πως είτε θα ξεκινήσει ο Ζοάο Μάριο αριστερά με παρτενέρ του Σέρβου τον Κοϊτά, είτε ο Μαυριτανός θα πάει στην αριστερή πλευρά και τότε ο Μάνταλος έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να φορέσει φανέλα βασικού.
Διαβάστε επίσης...
Η εκτίμηση για Βάργκα
Παράλληλα, μίλησε για την καλή δουλειά του Μπαρνάμπας Βάργκα προκειμένου να επιστρέψει στο χρονικό διάστημα που αναμενόταν, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή η λογική λέει ότι ο Ούγγρος στράικερ θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία για την League Phase του Champions League.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος