ΠΑΟΚ: Έτοιμοι να καθίσουν στο τραπέζι είναι ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου και αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή της Νέας Τούμπας.
Η συνάντηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Παρασκευή (9/10), όμως λόγω του διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου στο ΑΠΘ για τα 100 χρόνια του Συλλόγου, αυτή πιθανότατα θα μεταφερθεί για λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα για την επόμενη εβδομάδα.
Να θυμίσουμε εδώ ότι από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 11, του ίδιου μήνα, στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το διεθνές συνέδριο με θέμα «100 Χρόνια ΠΑΟΚ-Ποδόσφαιρο και Κοινωνία», με την είσοδο να είναι ελεύθερη, όπου αναμένεται να δώσουν πέραν των επισήμων, στελέχη της ανδρικής ομάδας, αλλά και ποδοσφαιριστές.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος