Η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει ως "Άδωνι" των γκολκίπερ, εκτιμώντας πως η χρηματιστηριακή του αξία μπορεί μελλοντικά να εκτοξευθεί στα 60 με 80 εκατ. ευρώ, εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα διεθνούς τερματοφύλακα κόντρα σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία, σε συνδυασμό με το δυναμικό ξεκίνημα στην Premier League, έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του.
Διαβάστε επίσης...
Αποθέωση σε... Μεντιλίμπαρ!
Το δημοσίευμα εξαίρει την πρόοδο που σημείωσε στον Ολυμπιακό υπό την καθοδήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η Χαλ δαπάνησε περίπου 20 εκατ.
ευρώ για να τον αποκτήσει, και ο ίδιος καθιερώθηκε ήδη ως βασικός. Στις πρώτες πέντε συμμετοχές του μετράει μόλις τέσσερα γκολ παθητικό και τρία παιχνίδια με απαραβίαστη εστία, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις υψηλές προσδοκίες.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος