Η ανακοίνωση της Ερυθρόλευκης αποστολής δεν έκρυβε εκπλήξεις, καθώς ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Γκουστάβο Σα, όπως και τους διεθνείς Γκουστάβο Πουέρτα και Αρμάντο Γκονσάλες, οι οποίοι ενσωματώθηκαν χωρίς προβλήματα μετά τις υποχρεώσεις τους.

Ποιοι είναι εκτός!

Στον αντίποδα, εκτός επιλογών για το αυριανό ντέρμπι έμειναν οι Σιπιόνι και Κλέιτον. Η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Ζέλσον, Πουέρτα, Μπέιλι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Ρόκα, Γιάρεμτσουκ, Ζότα Σίλβα, Γκονσάλες και Μάριους. Με αυτό το έμψυχο δυναμικό, ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει ώθηση στη συνέχεια της Stoiximan Super League.