Ντέρεκ Κουτέσα: Ο Ελβετός επέστεψε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που πέρασε, τις οποίες ξεπέρασε χάρη στον Θεό και ολόκληρης της ομάδας.

Αποθέωσε Νίκολιτς, Ριμπάλτα, Ηλιόπουλο ο Κουτέσα: "Με βοήθησαν στα δύσκολα"
Intime

Για την απόδοσή του και για το γεγονός ότι επέστρεψε ως βασικός: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, θέλαμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ γιατί μας νίκησε πέρσι και φέτος. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα βασικός, αναδείχθηκα MVP, αλλά πραγματικός MVP είναι ο πρώτα Θεός και μετά η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, ο πρόεδρος και ο Χαβιέ Ριμπάλτα, γιατί όλοι με βοήθησαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που είχα, με στήριξαν, με ώθησαν. Αυτοί είναι οι αληθινοί MVP”.

Για την ενθάρρυνση του κόσμου προς το πρόσωπό του: “Αγαπώ τον κόσμο γιατί πάντα με ωθούν και το νιώθω αυτό, ακόμη κι όταν μπαίνω ως αλλαγή. Στα social media λαμβάνω πολλά μηνύματα και δεν θυμάμαι στον κόσμο να λαμβάνω τόση αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο”.

Για τα δύο ματς στο Champions League και τα σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα: “Νομίζω πως αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίζουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε έτοιμοι και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για όλα τα ματς”, είπε ο Ντέρεκ Κουτέσα.

Αποθέωσε Νίκολιτς, Ριμπάλτα, Ηλιόπουλο ο Κουτέσα: "Με βοήθησαν στα δύσκολα"
Intime