Πρόωρα αποχώρησε από το ματς με τον Παναιτωλικό ο Κώστας Φορτούνης, αλλά δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Ένα τράβηγμα ένιωσε ο 34χρονος άσος και γι’ αυτό έγινε άμεσα η αντικατάστασή του από τον Ζέλσον Μαρτίνς, ωστόσο όλα συνηγορούν στο ότι έχει αποφύγει τη γερή ζημιά. 

O Φορτούνης
InTime

Φυσικά, τη Δευτέρα ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών θα γίνει σαφές, αν έχει ελπίδες να προλάβει το σπουδαίο ματς της Πέμπτης (22/10) με τη Σπάρτα Πράγας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σε κάθε περίπτωση, τη θλάση μάλλον την έχει αποφύγει και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Ιμανόλ Αλγουαθίλ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για τη League Phase του Europa League.