Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, στάθηκε στους προβληματισμούς του Αλέσιο Λίσι γύρω από την αρχική ενδεκάδα, αλλά και για τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Ιταλός κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (25/10).

ΠΑΟΚ: Οι προβληματισμοί του Λίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόνισε ότι ο νεαρός τεχνικός, προσπαθεί εδώ και καιρό, να μεταλαμπαδεύσει τους τρόπους με τον οποίο θέλει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Πέλκα, του οποίου η επιστροφή, δεν θεωρείται ακόμα σίγουρη, Επιπλέον, πρόσθεσε ότι και ο Ντεσπόντοφ θέλει αρκετό χρόνο ακόμα για να γυρίσει.

Τέλος σημείωσε ότι η υπόθεση του Μιχαηλίδη είναι σε καλό δρόμο, σε αντίθεση με του Ζίβκοβιτς που ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο χρονοδιάγραμμα της επανένταξης του Σουαλιό Μεϊτέ.