Παρελθόν αποτελεί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Μπράτσος, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος βρήκε ήδη τον επόμενο προπονητή για τον Βόλο!
Οι Θεσσαλοί έχουν ήδη φέρει στην Ελλάδα τον Χουάν Κάρλος Γαρίδο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο 57χρονος προπονητής, μάλιστα εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία, αναμένεται να έχει ως βοηθό του τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα, που ήταν και προπονητής της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων».
Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ, ενώ κάθισε ακόμη στους πάγκους της Μπριζ και της Μπέτις, προτού ξεκινήσει την περιήγησή του. Την τελευταία δεκαετία ο 57χρονος προπονητής, έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων από την Αίγυπτο, το Μαρόκο, τη Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, την Τυνησία, την Αλγερία, το Ιράν και την Λιβύη.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος