Πρωϊνή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία για τον ΠΑΟΚ που επέστρεψε από την Κρήτη και στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά με το υπόλοιπο γκρουπ μετά από πολλούς μήνες. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ με θεραπεία συνέχισαν οι Πέλκας-Λουσέ.
Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:
«Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το σημερινό πρόγραμμα με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν την προπόνηση με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων, θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (27.10) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Οι Πέλκας και Λουσέ υποβλήθηκαν σε θεραπεία και έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Την Τρίτη (27.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας«.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος