ΠΑΟΚ: Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (8/11) με τον Ολυμπιακό, με τον Αλέσιο Λίσι να βλέπει τον Τομ Λουσέ να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του και ο Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
"Με μία πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (08.11, 21:00).
Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo και παιχνίδι ένας εναντίον ενός (1v1). Στη συνέχεια, το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στην αμυντική και επιθετική τακτική, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.
Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Πέλκας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ο Λουσέ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Την Πέμπτη (05.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος