"Για εσένα κόουτς! - Πώς ο Ιμανόλ κέρδισε τα αποδυτήρια σε λιγότερο από δύο μήνες- Τους έκανε παιδιά του - παίζουν και για εκείνον - Τα μυστικά του Βάσκου που έδεσαν ΟΛΗ την ομάδα", αναφέρει το σημερινό, κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Πρωταθλητή:

Αποκάλυψη στον Πρωταθλητή για Αλγκουαθίλ και τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Αλγουαθίλ: «Τα ντέρμπι θέλουν πάθος και καρδιά»

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ξεκάθαρο στόχο τη νίκη υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (8/11, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας πως τέτοια παιχνίδια απαιτούν καθαρό μυαλό, πάθος και αποφασιστικότητα.

Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων», στάθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζουν και υπογράμμισε τη σημασία του να κλείσει η ομάδα με θετικό αποτέλεσμα έναν ιδιαίτερα καλό μήνα. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του, γεγονός που του δίνει περισσότερες επιλογές ενόψει του ντέρμπι.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεν, ο προπονητής της ομάδας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη.

Όπως εξήγησε, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ελέγξουν ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι στο Europa League, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία της ομάδας.

Ο Αλγουαθίλ αναφέρθηκε επίσης στον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα, τονίζοντας ότι η διαθεσιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών αποτελεί πλεονέκτημα και όχι πρόβλημα για τον προπονητή.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην πνευματική και αγωνιστική ετοιμότητα που απαιτούν τέτοιου είδους αναμετρήσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Τέλος, επιβεβαίωσε πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν αναρρώσει και είναι διαθέσιμοι.