Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Μάριο Ρουμπή. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, για τη 10η αγωνιστική της Super League, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του στη Χαλκίδα.

Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 21, όπου είχε αναρτηθεί πανό με τη μορφή του Μάριου Ρουμπή, και κατέθεσαν λουλούδια, αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη του.

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Μάριο! Συγκινητική κίνηση από Ηλιόπουλο στη Θύρα 21 (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος πλησίασε το πανό και το ασπάστηκε, σε μία συμβολική κίνηση που αποτύπωσε τον σεβασμό στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού.

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθύμισε ότι ο Μάριος Ρουμπής δεν έχει ξεχαστεί από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, ενώ παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Για λίγες στιγμές, πριν η μπάλα κυλήσει στον αγωνιστικό χώρο, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στο επίκεντρο βρέθηκε η μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του εξαιτίας της οπαδικής βίας.

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Μάριο! Συγκινητική κίνηση από Ηλιόπουλο στη Θύρα 21 (ΦΩΤΟ)