Στις 28 Μαρτίου η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί την Παραγουάη στο «Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για το νέο κύκλο του Nations League, όπως ενημέρωσε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε πως έψαχνε ομάδες υψηλού επιπέδου, που πιθανότατα θα είχαν προκριθεί στο Μουντιάλ, όπως η Παραγουάη και μία αξιόμαχη ομάδα όπως η Ουγγαρία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε λίγες ημέρες αργότερα (31/3) σε φιλική αναμέτρηση στο «Πούσκας Αρένα».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγες ημέρες, στις 12/2, θα γίνει στις Βρυξέλλες η κλήρωση για το Nations League, όπου για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η νέα φανέλα και η επανασύνδεση με την adidas

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τον νέο χορηγό ένδυσης των Εθνικών ομάδων ενεργοποιήθηκε, καθώς για τα επόμενα πέντε χρόνια θα υπάρχει συνεργασία με την adidas.

Μάλιστα, η Εθνική παρουσίασε teaser για τη νέα φανέλα σε συνεργασία με την adidas, με αναφορές στις μεγάλες στιγμές της ιστορίας της και πρεμιέρα στα φιλικά του Μαρτίου. Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής στο Instagram συνοδεύτηκε από το μήνυμα «επιστροφή στο μέλλον, επιστροφή στις τρεις ρίγες».

Η νέα φανέλα αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου, με αντίπαλο την Παραγουάη, αλλά και την Ουγγαρία. Η επιστροφή της adidas και των χαρακτηριστικών τριών ριγών συνδέεται ξεκάθαρα με τις πιο επιτυχημένες σελίδες της ιστορίας της Εθνικής Ελλάδας, δημιουργώντας προσδοκίες και έντονο συμβολισμό.