Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στην League A του Nations League, αντιμετωπίζοντας τη Σερβία στο Βελιγράδι (24/9, 21:45).

Σήμερα η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης, που δεν θα είναι άλλος από τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Γκλεν Νίμπερκ.

Ο διαιτητής του Λέφσκι-ΑΕΚ σφυρίζει το Σερβία-Ελλάδα
Intime

Ήταν στο Λέφσκι-ΑΕΚ

Πρόκειται για τον Σουηδό ρέφερι που είχε βρεθεί πρόσφατα στο ματς της ΑΕΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια για τα play offs του Champions League, ενώ είχε οριστεί επίσης στο Ολυμπιακός - Άρης τον Ιανουάριο του 2025, αλλά και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2022-2023, που είχε λήξει 0-0.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαχμούντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ ως τέταρτος ορίστηκε ο συμπατριώτης τους Άνταμ Λάντεμπεκ. VAR θα είναι ο Ισπανός Γκιγιέρμο Κουάδρα Φερνάντεθ και AVAR ο Θέσαρ Σότο Γκράδο.

Ο διαιτητής του Λέφσκι-ΑΕΚ σφυρίζει το Σερβία-Ελλάδα
Intime