Η διοίκηση της Ανόρθωσης ανακοίνωσε προχθές το βράδυ τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Οκκά και ήδη βρήκε στο πρόσωπο του Μάουρο Καμορανέζι τον αντικαταστάτη του.
Ο 47χρονος Κύπριος κόουτς, πρώην επιθετικός σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, «χρεώθηκε» τα άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που έφεραν την ομάδα της Αμμοχώστου στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.
Διαβάστε επίσης...
Ο Ιταλό-αργεντινός προπονητής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για τον πάγκο και αναμένεται σήμερα ή αύριο στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Καμορανέζι, γνωστός για την την κατάκτηση του Μουντιάλ 2006 με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, επιστρέφει στην Κύπρο μετά τη θητεία 21 ημερών στην Καρμιώτισσα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο