Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας απέλυσε τον Ντοριβάλ Τζούνιορ, λίγα 24ωρα μετά τη συντριβή με 4-1 από την Αργεντινή στο Μπουένος Αϊρες, στην 14η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και είναι σε αναζήτηση προπονητή.
Ο 62χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της «σελεσάο» τον Ιανουάριο του 2024, με την εθνική Βραζιλίας να περνάει ένα χρόνο με δύο υπηρεσιακούς προπονητές, καθώς η ομοσπονδία δεν μπόρεσε να δελεάσει τον Ιταλό Κάρλο Αντσελότι.
Διαβάστε επίσης...
Ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης στην ομοσπονδία, ενώ ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως εξετάζεται και η λύση του Ζοσέ Μουρίνιο!
Πάντψως, η διοίκηση της ομοσπονδίας έχει καταρτίσει μια λίστα που περιλαμβάνει τέσσερα ονόματα προπονητών, στην οποία βρίσκεται και τ' όνομα του κόουτς της Φενέρμπαχτσε, μαζί με τους Ζόρζε Ζεσούς, Αμπελ Φερέιρα και Κάρλο Αντσελότι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο