Ο 18χρονος φορ βρίσκεται στη λίστα της ιταλικής «Tuttosport» για το βραβείο «Golden Boy» και στους υποψήφιους είναι και άλλοι Έλληνες, όπως ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και ο Χρήστος Μουζακίτης.
Διαβάστε επίσης...
Ο Κωστούλας βρίσκεται στην 53η θέση της λίστας των 100 κορυφαίων ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών παγκοσμίως. Στην τελική επιλογή λαμβάνονται υπόψιν τα index ratings, τα οποία αξιολογούν τις ατομικές επιδόσεις, τον βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος και τον αριθμό των συμμετοχών.
Ο Χρήστος Μουζακίτης είναι στην 23η θέση και ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στην 82η!
Την κορυφή καταλαμβάνει ο περυσινός νικητής Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να διεκδικήσει ξανά το βραβείο βάσει κανονισμών. Μεγάλα φαβορί για τη φετινή διάκριση θεωρούνται οι Ντεζιρέ Ντουέ και Ζαΐρ-Εμερί της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και ο Πάου Κουμπαρσί της Μπαρτσελόνα.