Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας της Μπεσίκτας με 4-2 στον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση από το πρώτο ματς, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Bondar (Savina) (@savinadasha)

Ωστόσο, πέρα από τον θρίαμβο των Ουκρανών, την παράσταση έκλεψε ένα… ιδιαίτερο στιγμιότυπο μετά τη λήξη του αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria Bondar (Savina) (@savinadasha)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο προπονητής της Σαχτάρ, Αρντά Τουράν, στην Ντάρια Μπόνταρ –διευθύντρια επικοινωνίας του ουκρανικού συλλόγου και υπεύθυνη για τις media εμφανίσεις της ομάδας– παρατηρήθηκε πως ο 38χρονος τεχνικός δεν την κοίταξε ούτε στιγμή στα μάτια.

Το σχετικό βίντεο έγινε αμέσως viral στα τουρκικά μέσα, με αρκετά δημοσιεύματα να συνδέουν τη στάση του Τουράν με τη ζήλια της συζύγου του, Ασλιχάν Τουράν, η οποία –σύμφωνα με φήμες– του έχει ζητήσει να μην ανταλλάσσει βλέμματα με τη δημοφιλή Ουκρανή δημοσιογράφο.

Η Ντάρια Μπόνταρ, γεννημένη το 2001 στο Κίεβο, είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του ουκρανικού αθλητικού ρεπορτάζ. Από μοντέλο και influencer, ακολούθησε καριέρα αθλητικής δημοσιογράφου και πλέον έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα διευθύντριας επικοινωνίας της Σαχτάρ Ντόνετσκ.