Η Μπενφίκα φαίνεται πως είναι έτοιμη να «κλέψει» από τον Ολυμπιακό έναν παίκτη που βρισκόταν στη λίστα του.
Ο λόγος για τον 24χρονο εξτρέμ της Αλαβές, Κάρλος Βιθέντε, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.
Διαβάστε επίσης...
Από τις βασικές επιλογές του Μεντιλιμπαρ
Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν μια από τις βασικές επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενίσχυση της επίθεσης, αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Τώρα, η Μπενφίκα εισέρχεται δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, θέλοντας να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή.
Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η ομάδα της Λισαβόνας έχει κάνει ήδη πολύ δυνατό «μπάσιμο» για τον παίκτη, ο οποίος πέρυσι είχε 38 συμμετοχές με την Αλαβές.
Ο Βιθέντε έχει ξεκινήσει δυναμικά και τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ήδη ένα γκολ σε τρία ματς.
Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να κλείσει τη μεταγραφή.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο