Ζεράρ Πικέ: Μπλεξίματα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, μιας και ο διαιτητής της αναμέτρησης της Ανδρόρας, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, με τη Μιραντές έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι δέχθηκε απειλές από τον Καταλανό.
Πιο συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι ο παλαίμαχος στόπερ τούνελ των αποδυτηρίων μίλησε με προσβλητικό ύφος στον διαιτητή και τον βοηθό της αναμέτρησης με την Μιραντές που έληξε με 1-1 χάρη σε μία αμφισβητούμενη απόφαση για πέναλτι κατά της Ανδόρας από τον διαιτητή, παρά την αντίθετη γνώμη του VAR.
Διαβάστε επίσης...
«Μετά την λήξη του ματς και ενώ βρισκόμασταν στο τούνελ για τα αποδυτήρια, ο Ζεράρ Πικέ πλησίασε τον πρώτο βοηθό μου Χαουμε Νογκές Γιόρενς σε πολύ κοντινή απόσταση φωνάζοντας με πολύ επιθετικό ύφος και λέγοντας: «Είστε άτιμοι κλέφτες. Είναι ντροπή», αναφέρεται χαρακτηριστικά για το συμβάν με τον Ζεράρ Πικέ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο