Λαμίν Γιαμάλ: Έξαλλος εμφανίστηκε ο πατέρας του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Μουνίρ Νασρουί αποχωρώντας από την εκδήλωση να λέει στους δημοσιογράφους «του χρόνου είναι δική μας!».
«Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν θα πω ότι είναι κλοπή, αλλά πρόκειται για ένα ηθικό πλήγμα σε έναν άνθρωπο. Πιστεύω πως ο Γιαμάλ είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Με μεγάλη διαφορά! Δεν το λέω επειδή είναι γιος μου, αλλά γιατί όντως είναι ο κορυφαίος. Πιστεύω πως δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ο… Λαμίν Γιαμάλ. Κάτι πολύ παράξενο έγινε εδώ. Του χρόνου η Χρυσή Μπάλα θα έρθει στην Ισπανία», ανέφερε λίγο αργότερα ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito.
Διαβάστε επίσης...
EL PADRE DE LAMINE, EN EXCLUSIVA con @elchiringuitotv:
"Ha pasado algo muy raro, es el MAYOR DAÑO MORAL a un SER HUMANO".
"Lamine es el mejor del mundo con mucha diferencia". pic.twitter.com/xfxCEWMt9E — El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) September 22, 2025