Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στην αναμέτρηση της πορτογαλικής ομάδας με την Εστορίλ (27/2, 22:45, καθώς ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Νέα ανατροπή με Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ - Γιατί συνεχίζει στα... πιτς
AP

Ο 26χρονος φορ, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκός για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, ωστόσο ένας τραυματισμός και στη συνέχεια υποτροπή – στο ματς Κυπέλλου με τη Γκιμαράς – τον κράτησαν εκτός για μεγάλο διάστημα.

Έντονοι πόνοι και προγραμματισμένες εξετάσεις

Σύμφωνα με τη Record, ο Ιωαννίδης αισθάνεται έντονους πόνους σε συγκεκριμένες κινήσεις που επηρεάζουν την αποθεραπεία του, αν και ο Ρούι Μπόρζες τον χρησιμοποίησε για 12 λεπτά στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μορεϊρένσε, δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και απόψε.

Για τον διεθνή στράικερ έχει προγραμματιστεί ιατρική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και να αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, μιας και στην Σπόρινγκ Λισαβόνας δεν θέλουν να βιαστούν ειδικά στο φινάλε της σεζόν.

Νέα ανατροπή με Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ - Γιατί συνεχίζει στα... πιτς
AP