Φώτης Ιωαννίδης: Την πόρτα του χειρουργείου είναι πολύ πιθανό να περάσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Φώτης Ιωαννίδης, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Εκτός δράσης από το Νοέμβριο
Ο Έλληνας επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο τον περασμένο Νοέμβριο, σε έναν αγώνα με τη Σάντα Κλάρα, και έκτοτε ουσιαστικά δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.
Διαβάστε επίσης...
Αν και αρχικά επέστρεψε γρήγορα στη δράση, υπέστη υποτροπή και εντός του 2026 έχει αγωνιστεί σε μόλις τρία ματς, με τελευταίο εξ αυτών στις 21 Φεβρουαρίου, όταν πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου αγώνα πρωταθλήματος με τη Μορεϊρένσε. Έκτοτε παραμένει εκτός πλάνων και λογικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπου τα «λιοντάρια» διεκδικούν ακόμη το πρωτάθλημα και το κύπελλο Πορτογαλίας.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "A Bola", αν τελικά προκριθεί η λύση της χειρουργικής επέμβασης, ο Ιωαννίδης κινδυνεύει να χάσει και την προετοιμασία της επόμενης σεζόν, ενδεχομένως και το ξεκίνημα της περιόδου 2026-27.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο