Τον Οκτώβριο του 2025 η Αλ Ιτιχάντ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Λοράν Μπλαν και εμπιστεύτηκε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να πάρει τη σκυτάλη, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να μην κρατάει ωστόσο για πολύ.
Ναι μεν ο Πορτογάλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας όμως η φετινή σεζόν τον βρήκε να τερματίζει στην 5η θέση της Saudi League, πίσω από την πρωταθλήτρια Αλ Νασρ και τις Αλ Χιλάλ, Αλ Αχλί και Αλ Καντσία και το γεγονός αυτό έφερε τους τίτλους τέλους το απόγευμα της Δευτέρας (1/6).
“Η Αλ Ιτιχάντ προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο με άμεση ισχύ. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μια ενδελεχή αξιολόγηση των πρόσφατων επιδόσεων της ομάδας και αντικατοπτρίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας για την επόμενη ημέρα.
Ο σύλλογος εκφράζει την ειλικρινή της εκτίμηση στον Κονσεϊσάο και στο προπονητικό του επιτελείο για την αφοσίωση και τη δέσμευση που επέδειξαν ατά τη διάρκεια της θητείας τους στην ομάδα και τους εύχεται συνεχή επιτυχία στη μελλοντική τους καριέρα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Sérgio Conceição non è più l'allenatore dell'Al-Ittihad: è ufficialehttps://t.co/227ZrDNPeM — Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) June 1, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο