Κατηγορηματικό τέλος στα σενάρια επιστροφής του Ευθύμη Κουλούρη στην Πογκόν Στσέτσιν έβαλε η διοίκηση του πολωνικού συλλόγου, παρά το γεγονός ότι το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στη Σαουδική Αραβία παραμένει αβέβαιο.

Ο 30χρονος φορ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Αλ Ούλα, σημειώνοντας 23 γκολ, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Saudi Pro League. Η εξέλιξη αυτή άνοιξε τη συζήτηση γύρω από το επόμενο βήμα της καριέρας του, με πολωνικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή στην Ekstraklasa.

Οριστικές εξελίξεις με Κουλούρη! Επιστρέφει;

Ανάμεσα στις ομάδες που συνδέθηκαν με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ ήταν η Βιέτζιστα Κρακοβίας, αλλά και η Πογκόν Στσέτσιν, όπου ο Κουλούρης άφησε έντονο το αποτύπωμά του. Με τη φανέλα του συλλόγου κατέγραψε 84 συμμετοχές, σημείωσε 52 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, πραγματοποιώντας μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Πογκόν, Άλεξ Χαντιντάγκι, ξεκαθάρισε δημόσια πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα επιθετικού.

«Σε όλους τους φίλους της Πογκόν που ρωτούν για τον Ευθύμη Κουλούρη, παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει», ανέφερε αρχικά, αποθεώνοντας παράλληλα την προσφορά του ποδοσφαιριστή.

Όπως τόνισε, ο Κουλούρης πραγματοποίησε «μία από τις πιο εντυπωσιακές ατομικές σεζόν στην ιστορία τόσο της Πογκόν όσο και της Ekstraklasa», προσθέτοντας ότι ήταν τιμή για τον σύλλογο να τον έχει στις τάξεις του.

Παρά την αναγνώριση της προσφοράς του, ο διοικητικός ηγέτης της πολωνικής ομάδας ήταν απόλυτος όσον αφορά το ενδεχόμενο επανένωσης.

«Αυτό το καράβι έχει σαλπάρει. Με επιθετικούς όπως οι Νσάμε, Κούιτς, Μολνάρ και Ανγκιέλσκι, αλλά και τον νεαρό Πάριζεκ, δεν έχουμε χώρο, δεν έχουμε προϋπολογισμό, δεν έχουμε ενδιαφέρον και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον είμαστε μια διαφορετική ομάδα», υπογράμμισε.

Οριστικές εξελίξεις με Κουλούρη! Επιστρέφει;

Μάλιστα, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, επιχειρώντας να βάλει τέλος σε κάθε φημολογία.

«Σπάνια λέω ποτέ, αλλά αυτή είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Μηδενικές πιθανότητες. Σταματήστε αυτή την αρνητική και χαοτική τάση τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη δημόσια αυτή τοποθέτηση, η Πογκόν αποκλείει οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του Ευθύμη Κουλούρη, αφήνοντας ανοιχτό μόνο το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Έλληνα διεθνούς επιθετικού, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία.